Világsztárok nyomában Radics GigiDátum: 2016. 12. 19.

Fantasztikus hónapokat él Radics Gigi! Nemrégiben a legfittebb magyar énekesnőnek választották, és elkészült az új klipje, a Végtelen hajó című dalból, amelyet A Dal című műsorban is hallhatnak és láthatnak a nézők, hiszen Gigi is szívesen kipróbálná magát az Eurovíziós Dalfesztiválon 2017-ben. A gyönyörű énekesnőnek erre komoly esélye is van, hiszen már sokszor elkápráztatta hangjával a nemzetközi zenei élet képviselőit is.

Valamiben pedig máris utolérte sok külföldi kollegináját. Számos világsztár, köztük énekesnők is piacra dobták már saját parfümjeiket. Rihanna, a többszörös Grammy-díjas énekesnő három parfümöt is kiadott. Lady Gaga, a zenerajongókat erősen megosztó énekesnő 2012-ben dobta piacra saját parfümjét.  De Madonna, Beyoncé vagy Jennifer Lopez is megörvendeztette már rajongóit a saját fejlesztésű illataikkal, ahogy a Black Eyed Peas énekesnője, Fergie is.

A parfümök névválasztása általában az illat megalkotójának karakterét tükrözi, Rihanna egyik parfümjének neve Reb’l Fleur, azaz „lázadó virágszál”, Lady Gagáé a Fame, azaz „hírnév, Beyoncé illata pedig a Heat, „forróság” nevet kapta. Nem csodálkozunk azon, hogy Gigi parfümjének neve Golden Voice, azaz „arany hang” – egyértelműen ez jut eszünkbe először, ha az énekesnőre gondolunk.

Magyarországon még nemigen volt rá példa, hogy egy sztár saját illattal rukkoljon elő, így Radics Gigi úttörő ebben a tekintetben.

Gyermekkori álmom vált valóra, amikor felkérést kaptam a Holland Aromatics parfümháztól egy saját parfüm elkészítésére” – árulja el az énekesnő még mindig hitetlenkedve, de a boldogságtól repesve.

Gigit a Vlaarkamp testvérpár segítette az illat összeállításában. Az énekesnő kedvencei elsősorban a citrusos, illetve a friss, tavaszi virágillatok, azok közül is például a jázmin összetéveszthetetlenül kellemes, intenzív aromája. A ’Golden Voice by Radics Gigi’ parfüm a FLORIENTAL illatcsaládba tartozik virágos, keleties jegyekkel rendelkezik.  A bázisjegye, ami a legtovább érezhető illat, a selymes vanília, egy kis mósuszos illattal vegyítve, a szív illat jázminos, ez határozza meg leginkább a parfüm karakterét, a fejillat pedig – ami nagyjából 30 percig érezhető – a csillogó mandarin.  „Az volt a célom, hogy egy olyan illat szülessen meg, ami egész nap visszaköszön, inspirál – nem csak engem, másokat is, akik használják. Garantáltan más érzést nyújt reggel, délben és este is. Univerzális, friss, mégis karakteres illatot alkottunk meg” – meséli az énekesnő.

A hónapokig tartó komoly munka eredménye egy olyan parfüm, amit kortól függetlenül bármelyik nő, aki karakteres, egyedi és különleges illatra vágyik, sajátjának érezhet. A Golden Voice by Radics Gigi máris a legkedveltebb karácsonyi ajándékok listájára ugrott, megrendelhető a www.goldenvoice.hu oldalon is, de természetesen elérhető a legnagyobb drogériákban is.