Kik?

Az Arteregót klasszikus PR ügynökségként alapítottuk közel 20 évvel ezelőtt. A világ azóta sokat változott, így a mi tevékenységünk is módosult, kiegészült. Már másként dolgozunk…

Ma ez az Arteregó:

Egy kommunikációval foglalkozó cloud ügynökség. Egy one-stop-shop, ahol az ügyfél bármilyen kívánsága teljesülhet.

Az új kor szelleme szerint az emberek már nem választják el élesen az életterüket és a munkakörnyezetüket egymástól. A mi munkánkat bárhonnan lehet végezni, és nekünk is nagyobb kedvünk van hozzá, ha esetleg napközben még a kikapcsolódásra, feltöltődésre is szakítunk időt. Imádjuk a szabadságot és azt, hogy napközben a gyerekeinkkel is lehetünk és kutyát is sétáltathatunk bűntudat nélkül. Nálunk nem alkalmazottak dogoznak együtt, hanem nagykorú, önálló, független emberek, akiket a belső motivációjuk hajt, nem pedig egy külső kényszerítő körülmény. Ez így más energiát képvisel. 

Kell egy csapat. Még akkor is, ha nem ülünk egy helyen. Ez nem kérdés. Vannak évtizedes barátságaink, kötünk friss ismeretségeket. Vannak nagy találkozások a régmúltból, a közelmúltból és a jelenből. A lényeg, hogy mindig legyen néhány ember, akik egy irányban eveznek, egy csónakban az ügyféllel. Hogyan találunk egymásra? Mindig jókor vagyunk jó helyen. Hisszük, hogy nincsenek véletlenek. Grafikus, fotós, szakértők és tanácsadók, egy komoly reklámügynökség vagy egy online guru, valahogy ott vannak körülöttünk. Hallgatunk a megérzéseinkre és az ösztöneinkre. Mindig azt vonjuk be a munkába, akire szükség van.

Szeretjük a munkánkat. De ehhez meg kellett találnunk azt a működési formát, amivel folyamatosan lendületben lehetünk. Mozgásban tart minket a változatosság. Megtanultunk alkalmazkodni és kiszolgálni. Értjük a dolgunkat és ezzel kapcsolatban már nincs bennünk bizonyítási vágy.

Megtisztelsz, ha kísérhetünk utadon!