Kik?

Az Arteregó klasszikus PR ügynökség. Volt nagyon sokáig. 14-ik éve vagyunk, de megváltoztunk, miközben a világ is változott. És nem is lehet megmondani, mi volt előbb. Egyszer csak azt vettük észre, hogy már másként dolgozunk…

Ma ez az Arteregó:

Egy kommunikációval foglalkozó cloud ügynökség. Egy one-stop-shop, ahol az ügyfél bármilyen kívánsága teljesülhet.

Az új kor szelleme szerint az emberek már nem választják el élesen az életterüket és a munkakörnyezetüket egymástól. A mi munkánkat bárhonnan lehet végezni, és nekünk is nagyobb kedvünk van hozzá, ha esetleg napközben még a kikapcsolódásra, feltöltődésre is szakítunk időt. Imádjuk a szabadságot és azt, hogy napközben kutyát sétáltathatunk bűntudat nélkül. És ha nem alkalmazottak dogoznak együtt, hanem nagykorú, önálló, független emberek, akkor a belső motivációjuk hajtja őket, nem pedig egy külső kényszerítő körülmény. Ez nagyon más energiát képvisel. Akinek az ebben rejlő pozitívumot magyarázni kell, azzal valószínűleg nincs dolgunk. Most éppen nincs.

Kell egy csapat. Nem kérdés. Évtizedes barátságok, és friss ismeretségek, nagy találkozások a régmúltból, a közelmúltból és a jelenből. A lényeg, hogy mindig legyen néhány ember, akik egy irányban eveznek, egy csónakban az ügyféllel. Hogyan találunk egymásra? Mindig jókor vagyunk jó helyen. Hisszük, hogy nincsenek véletlenek. Grafikus, fotós, szakértők és  tanácsadók, egy komoly reklámügynökség vagy egy online guru, valahogy ott vannak körülöttünk. Hallgatunk a megérzéseinkre és az ösztöneinkre. Mindig azt vonjuk be a munkába, akire szükség van.

Szeretjük a munkánkat. De ehhez meg kellett találnunk azt a működési formát, amivel folyamatosan lendületben lehetünk. Mozgásban tart minket a változatosság. Megtanultunk alkalmazkodni és kiszolgálni. Értjük a dolgunkat és ezzel kapcsolatban már nincs bennünk bizonyítási vágy.

Megtisztelsz, ha kísérhetünk utadon!