Stay With The Light – Különleges közösségi projekt a Solinfo Group csapatától

Az elmúlt hetek történéseit sokan éljük meg úgy, mint a fény és a sötétség harcát. Az egyik legfontosabb dolog, hogy ne vesszünk el borús gondolatainkban, bizakodva tekintsünk a jövőbe, maradjunk a fény oldalán. „No matter how small the light is, stay ...

Arcápolás virágba borulva / Régi álmát valósította meg Tomán Szabina, megszületett a Bloom-me arckrém!

Különös tavaszt élünk, a bezártság tavaszát. Bár ez az évszak éppen arról híres, hogy nyitunk, megújulunk, indulunk a szabadba, a természetbe, beszívjuk a természet, a nyíló virágok illatát, idén ez másképp alakul. De ha nem mehetünk kifelé, akkor ...

Mi lesz a belvárosi ingatlanokkal?

Ha csak pár hónapon át tart a válság, az a belvárosi ingatlanok piacán 30%-os értékcsökkentést is hozhat a 2019 év eleji árakhoz képest. Ha tovább tart, ez a százalék jóval magasabb is lehet! Hogy fog kinézni a vírus utáni első nap a belvárosi ...

Karanténmesék és karanténklip / Ezen a héten Csukás István-mesékkel emlékezik a Tintanyúl zenekar névadójára Farkasházi Réka

„Az úgy volt, hogy a bezártság első szombatján arra ébredtem, hogy nem szeretnék tétlenül ülni. És végiggondoltam, mit tehetnék, majd arra jutottam, hogy ahogy a zenekarommal együtt a családok életét igyekszünk felvidítani, így az a legtöbb, amit tehetek, ...

A Bocuse d’Or séfjei az Országos Mentőszolgálatnak és kórházi dolgozóknak főznek

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia az elkövetkező időszakban az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a SOTE Sürgősségi Betegellátó és a Fejér megyei Szent György Kórház dolgozóit támogatja naponta friss, meleg étel főzésével ...

Egészségesen, egyszerűen, finomat / Tomán Szabina gondoskodik a kórházban dolgozó hősökről és az otthon helytálló hősnőkről is

A praktikus, céltudatos, gazdaságos főzés talán még sosem volt olyan aktuális, mint napjainkban. A rendkívüli helyzet sokakat kényszerít most napi főzésre, akik amúgy nem, vagy csak ritkábban tennék ezt, nekik pedig minden tanács jól jön. Az sem utolsó ...

Instant és instant között is van különbség / Válasszunk bátran szárított élelmiszert is! Egészségesek és táplálók.

Nehéz hetekre készülünk. A boltokban hetek óta őrült felvásárlás folyik, kilószámra veszik a lisztet, cukrot. Miközben nagy eséllyel a következő hetekben nemcsak a mozgásterünk, hanem a napi mozgásadagunk is leszűkül, tehát egyáltalán nem mindegy, hogy ...

Tavaszi ingatlanpiac a koronavírus árnyékában

Sok vevő áll el most vásárlási szándéktól és várják a koronavírus által generált válság másnapját, azt, hogy mit hoz a jövő. Európába is megérkezett, most már hosszú hetek óta a koronavírus foglalja el a vezető helyet a híradásokban és ez ...

„Ma már az értékek számítanak. A deviáns, arrogáns séfek világa a múlté.”

Idén is átadták a legjobb hazai éttermeknek járó elismeréseket. A Volkswagen-Dining Guide Díjátadó Gála egyik idei különlegessége, hogy egy új kategóriában azt az éttermet is kiemelték és a Dining Guide Römerquelle Fenntarthatósági Díjjal értékelték, ...

Régi ismerős az első helyen. Még mindig az encsi Anyukám Mondta a legjobb vidéki étterem.

A Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz bemutatja az ország legjobb vidéki éttermeit is. A magyar gasztrorajongók számára bizonyosan ismerős már az Anyukám Mondta, mely a Dining Guide Az Év Vidéki Étterme címet is kiérdemelte. Hosszas utazásra kell ...