Sztár DJ Budapesten – Raul Rodriguez gondoskodik róla a hétvégén, hogy Budapest legyen IbizaDátum: 2016. 12. 15.

Időpont: 2016. december 17. 22 óra

Helyszín: LOCK Club – 2. kerület, Tölgyfa u. 1-3.

December 17-én szombaton Ibiza egyik legmenőbb klubjának, az Ushuaïa klubnak rezidens DJ-je, Raul Rodriguez a LOCK-ban pörgeti a lemezeket. A DJ évek óta Ibiza legfelkapottabb klubjának rezidense, a szupeklubban nem kisebb nevek teszik rendszeresen tiszteletüket, mint Guetta, Avici, Sasha vagy Calvin Harris. Az, hogy Raul David Guetta előtt szokott fellépni, sok mindent elárul róla, a világbajnok hely házigazdájának képességeit ezek után nem is kell ecsetelni.

A barcelonai születésű Raul vallja, hogy a változatosság gyönyörködtet, ezért a fogós ütemeket bátran kombinálja érzéki vokálokkal. Raul Rodriguez az Ushuaïa rezidense igazi forró ibizai hangulatot garantál szombaton este a tél kellős közepén az alig egy hónapja megnyílt LOCK Clubban, Budapest szívében a Tölgyfa utca 1-3. szám alatt. A LOCK Budapest legújabb, prémiumkategóriás privátklubja, januártól egy része csak klubtagsági kártyával látogatható. A szombati program azonban bárki számára ingyenes, pusztán a részvételi szándékot kell jelezni az alábbi e-mail címen: info@lockbudapest.hu

Kapunyitás 22 órakor, a hangulatot Moon melegíti be, utána pedig Raul Rodriguez hozza el a hideg téli estébe a forró nyári hangulatot.

Az esemény FB eventje:

https://www.facebook.com/events/372225846444958/

További hasznos linkek:

www.lockbudapest.hu