SzilviDátum: 2013. 12. 29.

Véletlenül csöppentem ide. Mármint a kommunikációs, marketing és PR területre. Hivatalosan közgazdász lettem a főiskola elvégzése után, de tudtam, hogy egy percet sem fogok a szakmámban tölteni.  Egyszerűen nem volt nekem való. Lehet édesanyám pecsételte meg a sorsom, hiszen mindig arra tanított, hogy nyíltan mondjam meg, amire gondolok. Legyek erős, független, tanult, bátran kommunikáló és kreatív nő. Azóta is próbálom megfogadni a tanácsát. Haladok. Judit és Orsi talán ezt láthatta meg bennem, amikor maguk mellé vettek közvetlenül a főiskola után. Azóta sok év eltelt már és köszönettel tartozom nekik, amiért megtanítottak A szakmára. Társak lettünk.

Aztán ahogy teltek az évek, tudtam, hogy még nagyobbra kell nyitnom a szárnyaimat, hajtott a tudásvágy, hajtott a szakma minden fortélyának megismerése. Médiagrafikusként diplomáztam másodjára, hogy a gondolatokat, ötleteket ne csak megálmodjam, papírra vessem és prezentáljam, de meg is tudjam jeleníteni, ha kell. Vagy legalább ne instruáljam a grafikust úgy, hogy „küldök egy jpg-t, kérlek változtasd meg a színét, legyen nagyobb és ne legyen rajta az a kutya”…

Ahogy a munkámban a sürgés-forgást, sziporkázó gondolatrohamokat, maratoni kreatív megbeszéléseket és az ötleteléseket szeretem, úgy pont ellenkezőleg vagyok a magánéletemmel. Duna-parton, nyugodt, csöndes, harmonikus, inspiráló környezetben élek, és itt tudok önmagam lenni, itt tudnak mély gondolatok születni és itt vagyok Otthon. A férjemmel, a kutyusunkkal, a házunkkal és a saját világunkkal. Hálás vagyok érte.

Hiszem, hogy minden, amit az ügyfeleink tesznek és kommunikálnak, az a PR része. Kommunikálni pedig kell! Minden egyes napon újra és újra tapasztaljuk, átéljük, hogy nem tudunk nem kommunikálni. Amellett, hogy egyik célunk az, hogy partnereink nagyszerű és kreatív koncepciókat képviseljenek, a másik legfontosabb dolog, hogy az emberek TUDJÁK, hogy partnereink nagyszerű és kreatív koncepciókat képviselnek. Ebben segítünk!

Kovacsik-Ozorai Szilvia – ozorai.szilvia@arterego.hu