Stay With The Light – Különleges közösségi projekt a Solinfo Group csapatátólDátum: 2020. 04. 07.

Az elmúlt hetek történéseit sokan éljük meg úgy, mint a fény és a sötétség harcát. Az egyik legfontosabb dolog, hogy ne vesszünk el borús gondolatainkban, bizakodva tekintsünk a jövőbe, maradjunk a fény oldalán.

„No matter how small the light is, stay with it” – hangzanak egy buddhista tanító szavai.

A fény mindig is fontos szimbólum volt az emberiség számára: a reményt, egy új kezdetet, egy boldogabb holnap ígéretét testesíti meg. Ezekben a napokban egy apró fénysugár is mosolyt tud csalni az arcunkra.

Ezen gondolatoktól vezérelve a Solinfo Group, Magyarország piacvezető designközpontja és világítástechnikai tervező irodája különleges felhívást tesz közzé: arra kérik az embereket, hogy este, amikor felgyújtanak egy lámpát, készítsenek róla egy képet vagy videót, és tegyék közzé a #staywiththelight #stayathome hashtag használatával. A projektben a Solinfo csapata is részt vesz, videóikért érdemes követni a Solinfo Group közösségi oldalait:

https://www.facebook.com/solinfogroupbudapest/
https://www.instagram.com/solinfogroup/

In the darkness wake up, rise up & light will shine on you

Itt lehet megnézni a kampányhoz készült bevezető felhívást:

Kreatív koncepció: Szabó Amanda, lighting designer

Fotó: Gosztom Gergő

Ha a valóságban most nem is tehetjük meg, virtuálisan meg tudjuk fogni egymás kezét és azt mondhatjuk egymásnak: #staywiththelight. A Solinfo csapata reméli, hogy minél több közösségi tartalom születik és ez is erőt és hitet ad majd mindenkinek.