Solinfo Pop-Up Sale – design termékek 30-50-80% kedvezménnyel!Dátum: 2021. 05. 11.

A Solinfo Group Magyarország design központjaként több mint 400 high-end design brand termékeit forgalmazza. A Solinfo Group bemutatótermei idén tavasszal teljesen megújultak és felfrissültek, ennek okán a Solinfo raktárai májusban teljes készletkisöprésen mennek át. A Solinfo Pop-Up kiárusításán olyan ikonikus design márkák darabjai lesznek kedvezményes áron megvásárolhatóak, mint a Tom Dixon, a Molteni, a Roche Bobois, a Vitra, a HAY, a Penta, a Flos, a Vibia, a Hübsch, a Normann Copenhagen, és még sok más.

A Solinfo Pop-Up kiárusításának 4 napja során nem mindennapi bemutatótermi darabokhoz, a Solinfo projektjeiből megmaradt, eredeti csomagolású design lámpákhoz, technikai lámpákhoz és igazán egyedi bútorokhoz lehet hozzájutni kedvezményes áron. A kiárusításon a Solinfo Shop, a Solinfo design lakáskiegészítőket árusító webshopja is részt vesz, így számtalan kiegészítő közül is lehet majd válogatni a kiárusításon, amik a listaárhoz képest jóval kedvezőbb áron lesznek megvásárolhatóak.

A kiárusítás időpontja: május 12-15. szerda-péntek 09:00-18:00, szombat 09:00-14:00

A kiárusítás helyszíne: Budapest, Kertész utca 50.

A kiárusítás helyszínén egy időben maximum 10 fő tartózkodhat, a beengedés érkezési sorrendben történik. A kiárusításon maszk használata és a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítő használata minden vásárló számára kötelező.

A helyszínen készpénzes és bankkártyás fizetés lehetséges.

A legfrissebb információkért érdemes a Solinfo Pop-Up Sale Facebook eseményét is követni: https://www.facebook.com/events/264454932056201

A kiárusításra kerülő design termékek megtekinthetőek ezen a linken: https://solinfo.hu/solinfo-showroom-sale/

Vár mindenkit a Solinfo a tavasz legnagyobb design kiárusításán!