ŐszinteségDátum: 2013. 12. 29.

Thomas D’Ansembourg “Elég a kedvességből, legyél igaz” című könyvében azt írja, valódi találkozás csak két teljes és igaz ember kommunikációjában valósulhat meg, amikor egyik sem akar megfelelni a másiknak, nem akar tetszeni, nem akarja mindenáron, hogy szeressék, hogy kedvesnek tartsák. A fő kérdés szerinte az, hogyan fejezhetjük ki az igazunkat úgy, hogy közben tiszteljük a másikat és önmagunkat. Szeressük a másik embert! Úgy hogy merjük szeretni önmagunkat, és szeretjük az életet a maga teljességében! Állítólag ennyire egyszerű…

A mi szakmánkról sokszor mondják, látszat és hazugság. Minimum tupírozunk és csomagolunk. A valódi értéket képviselő termék nem is szorul rá a reklámra. Ez nem igaz. Ha nem mondunk igazat, azt a fogyasztók nagyon hamar lefülelik. Ha nem vagyunk őszinték, hosszú távon rosszul járunk.

Akik velünk kapcsolatba kerülnek, előbb-utóbb tapasztalják, őszintén vállaljuk a véleményünket. Nekünk emiatt sosem mondták még fel a szerződésünket. Úgyhogy mindenkit arra biztatunk, legyen igaz!!! Mert őszintének lenni annyival egyszerűbb és könnyebb. A mi alkatunkkal ez így a legkönnyebb. És a leginkább hiteles.