Ő az anyukám, nem a nővérem! Anya-lánya fotópályázatot hirdet a ZepterDátum: 2017. 12. 25.

“Nézd meg az anyját, vedd el a lányát!” – hangzik a régi mondás. A legtöbben valóban meglehetősen hasonlítanak édesanyjukra. Eljön az az idő, amikor külső-belső tulajdonságaiban minden lány formázni kezdi az anyukáját is. Kisgyerekként erre büszke az ember lánya, kamaszkorban illik ezt kicsit tagadni, aztán felnőttként, pláne anyaként már nem nagyon találunk csodálatosabb és szebb dolgot ennél.
No meg annál sem, hogy ha az anyukánk olyan fantasztikusan néz ki, hogy néha a nővérünknek nézik őt… Erre nyilván nem kell rájátszani, hiszen a legtöbb anyuka különösen kivirul attól is, ha már nagymama lesz, de nem is baj, ha mindent megteszünk azért, hogy édesanyánk egészséges, fiatalos és szép maradjon.

A jól megválasztott anti-aging, azaz öregedésgátló kozmetikumok nagyon nagy segítségünkre lehetnek a ráncok elleni harcban. Akkor is, ha anyukánkat szeretnénk szépnek és örökfiatalnak látni és bizony akkor is, ha a gyerekek körüli tennivalók, a kisgyerekek melletti sok éjszakázás, kimaradt alvás, a hormonális változások bizony a mi bőrünket is próbára teszik. Ekkor jöhet valami csodaszer, mint például a természet inspirálta La Danza Age Defense öregedésgátló szérum, amely a Zepter kísérletezőkedvét és igényességét dicséri. A készítmény fejlesztői rájöttek arra, hogy bizonyos növényekben és tengeri hínárokban olyan tulajdonságok alakultak ki, amelyek segítségével a különösen mostoha viszonyokat és a környezet változásait is jól viselik. Ezeknek a tulajdonságoknak az emberi öregedési folyamatok lassítása során is hasznát vehetjük. A szuper öregedésgátló kifejlesztésekor az amazóniai őserdőkből, a francia tengerpartokról, és az óceánokból szerezték meg a legértékesebb természetes összetevőket, egészen pontosan ezeket: barna tengeri hínár, inka mogyoró és sziksófű. Mindez kiemelkedően hatékony formulákkal és a svájci nanotechnológiával párosul.

Most itt a lehetőség, hogy három szerencsés anya-lánya páros La Danza kozmetikumot nyerjen karácsonyra!

Elindul a Zepter Hungary Facebook-oldalán az Anya-lánya fotópályázat, amelyben a jelöltek megmutathatják, hogy mennyire is hasonlítanak édesanyjukra, hová is esett az alma a fájától.

Nincs más teendője, annak, aki szeretne részt venni ezen a játékon, mint hogy posztoljon egy képet magáról, amelyen anyukájával vagy lányával együtt szerepel.

A fotót az alábbi applikációba kell feltölteni: http://bit.ly/2yaqzra

Ezután buzdíthatóak az ismerősök a szavazásra. A 10 legtöbb szavazatot kapott fotó közül pedig a Zepter munkatársai választják ki azt a hármat, akik megnyerhetik a szuper La Danza kozmetikumokat.

A karácsony az ajándékok, a szeretet, és a meghitt ölelések időszaka. Öleljétek át egymást, ragyogjatok együtt egy fotón és nyerjetek egy kényeztető kozmetikai terméket! Csodás ajándék lesz!