Kényeztető ajándékokDátum: 2016. 12. 12.

Közeleg a karácsony, és sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok beszerzését. A kínálat rendkívül széles, bármilyen típusú ajándékot is választanánk. Remek döntés kozmetikumokkal meglepni a szeretteinket, egy kis extra kényeztetés az ünnepekkor különösen jól esik, azonban a kiválasztásakor körültekintően kell eljárnunk. Sokan érzékenyek bizonyos mesterséges összetevőkre, amelyek a legtöbb ilyen termékben megtalálhatók.  A Weleda kiváló minőségű kozmetikumai azonban kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, így ha ezek közül választunk, azt biztonsággal használhatják a megajándékozottak. Aki szereti a nyüzsgést, az szívesen vásárol boltokban, ahol meg lehet tapogatni, szagolni mindent. Aki azonban nem szereti a tömeget, vagy esetleg nem ér rá napközben, interneten is megrendelhet bármit. Manapság már rengetegen választják ezt a lehetőséget, kismamák, akik otthon vannak a gyerekekkel, dolgozók, akiknek kényelmesebb ez a vásárlás, és persze azok is, akik odafigyelnek az árakra, hiszen az interneten néhány kattintással kiderül, mi hol a legolcsóbb. A házhozszállítás pedig nagyon kényelmes, rengeteg időt takaríthatunk meg vele. Most pedig lássuk, kit mivel lephetünk meg karácsonyra!

A férfiak nagy része bizonyos időközönként – a legtöbben nap mint nap – borotválkozik. Sok esetben ők kevésbé foglalkoznak minőségi termékek kiválasztásával, csak leemelnek a polcról valamit, aminek tetszik az illata és kész is. Törődjünk hát helyettük is a bőrükkel! A borotválkozás során az arcbőr nagy igénybevételnek van kitéve, ezért különösen fontos a kozmetikumok kiválasztása. A Weleda borotvakrémje tartós és krémes habot képez, mely elősegíti a kíméletes, alapos borotválkozást. Árvácska, kecsketej és mandulatej kivonatai ápolják és védik a borotválkozás miatt igénybevett bőrt. A borotválkozás utáni balzsamban megtalálható kamillakivonat és mirha pedig kíméletes módon ápolja a bőrt, ráadásul gyengéd, kellemesen frissítő illata van. A csomagolást is megoldhatjuk férfiasan, a becsomagolt ajándékra kössünk szalagból nyakkendőt, ezzel igazán egyedivé tehetjük a karácsonyi meglepetést.

A legtöbb nő használ valamilyen arcápoló krémet. A téli időszakban különösen fontos, hogy figyelmet fordítsunk a bőrápolásra, hiszen a hideg még az egyébként kevésbé érzékeny bőrt is megviseli. Az arcunk van kitéve a leginkább az időjárás viszontagságainak, hiszen azt soha nem fedi ruha. A Coldcream ápolja a száraz bőrt, puhává és selymessé varázsolja, táplálja és védi a zord időjárással szemben. A gazdag növényi olajok és az értékes méhviasz megvédik a bőrt a kiszáradástól, a valódi értékes rózsaolaj pedig finom illatot kölcsönöz. Tökéletes ajándék családunk nőtagjai számára. Különlegesség varázsolhatjuk a csomagolást, ha kottamintás papírba burkoljuk az ajándékunkat. Díszítsük fel még selyem masnival és apró gömbökkel is, az anyukák, nagymamák el lesznek ragadtatva.

Természetesen a legkisebbekre is gondoltunk. A kisbabák az első három hónapban gyakran szenvednek hasfájástól. Erre az időszakra nyújthat segítséget a Weleda Baba masszázs olaj, amely jótékony mandulaolaj alapú, finoman összehangolt keverék, amelyet kifejezetten pihentető hasmasszírozásra fejlesztettek ki. Megtalálhatók benne a majoránna, a római kamilla és a kardamom természetes illóolajait, ezek hagyományosan emésztésserkentő anyagok. Az olajjal való gyengéd hasmasszírozás segít megtalálni a gyermeknek a biztos életritmust, amely egy harmonikus fejlődéséhez szükséges. A kicsik ebben a korban még leginkább a csomagolással játszanak, válasszunk hát valami szép, fényes, zörgő csomagolópapírt, biztosan értékelni fogják!

www.weleda.hu

www.facebook.com/Weleda