Gyűlnek az ajándékcsomagok a Campona AdománypontbanDátum: 2016. 12. 13.

Hetek óta egy különleges üvegládára lehetnek figyelmesek a Campona Bevásárlóközpont látogatói, ahol egyre több szépen becsomagolt ajándékdoboz látható. Rajta feliratok, amelyek jelzik, hogy milyen korú gyermeknek, fiúnak vagy lánynak szól az ajándék. Ilyenkor karácsonykor sokan, sokfelé jótékonykodnak, ez mégis egy olyan gesztus, amely még azoknak is beleférhet az életébe, akik másra nem tudnak időt, energiát, anyagiakat szánni, hiszen néhány jó állapotú játék, mesekönyv minden családban akad. Az adományok olyan családok karácsonyfája alá kerülnek, ahol máskülönben nem lenne ajándék.

Számunkra nagyon fontos, hogy azokra is gondoljunk, akiknek nem kerülne ajándék a karácsonyfa alá sem. Így idén is szeretnénk segíteni: a veszélyeztetett, illetve krízishelyzetbe került családokat segítő XXII. kerületi Gyermekjóléti Központ számára juttatunk el ajándékcsomagokat. Vevőinket is arra kérjük, hogy hozzanak el becsomagolva néhány jó állapotú, játékot az információnknál felállított Adománypontba, amelyet mi majd december 22-én juttatunk el az intézménybe” – teszi hozzá Kákosy Zsolt MRICS, a Campona üzemeltetéséért felelős CBRE ingatlan tanácsadó ingatlanvagyon-kezelési vezetője.

Aki ajándékot hoz az idei advent során, a bevásárlóközpont vendége egy kávéra a Coffeeshop Company-ban. Aki pedig november 26. és december 22. között 10 000 Ft értékben vásárolt vagy még ezután fog vásárolni, és regisztrál, értékes nyereményekre esélyes, akár egy pompás családi wellness hétvégére a festői Galyatetőn.

A Campona karácsonyi kampányát Farkasházi Réka színésznő is támogatja. „December nekem mindig arról szól, hogy nem csak a saját családom karácsonyát igyekszem szebbé tenni, hanem mindenki másét is. Sokat koncertezem ugyan, hiszen a napokban jelent meg az új albumom, de azért szakítok időt arra, hogy eljussak oda, ahol segíteni tudok. A Camponában mesét fogok olvasni a gyerekeknek advent utolsó hétvégéjén, és egészen biztosan mi is becsomagolunk néhány játékot a gyerekeimmel, mert kicsi koruktól kezdve tanítom őket is arra, hogy adni, ajándékozni jó. Sokszor talán még jobb, mint kapni.

December 17-én és 18-án a Campona szokásos gyermekcsalogatói (Tropicarium, Csodák Palotája, játszóház, mozi) mellett színes programok is várják a családokat. Akár úgy is, hogy amíg anyu-apu vásárol, a gyermeket nyugodtan ott lehet hagyni egy kicsit színezni, rajzolni, kézműveskedni. A karácsonyi képeslapok, kifestők mellett lehet majd gipszből készült karácsonyi díszeket festeni, ajándékcsomagolási praktikákat ellesni, és téli madáreleséget, tobozmanót készíteni a kiskertész-tanodában. A gyermekek arcfestéssel is hangolódhatnak a karácsonyra, lesz meseolvasás, szombat délelőtt lufishow és bohócműsor, vasárnap pedig karácsonyváró zenés program.

A karácsonyi hajrá egészen december 24-ig tart, az Adománypontba pedig december 22-ig várják a szépen becsomagolt, felirattal ellátott ajándékokat, hogy a Camponából a XXII. kerületi Gyermekjóléti Központba kerülhessenek.

www.campona.hu

www.facebook.com/campona