Fényterápiával is gyógyítják a debreceni Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet betegeit – Bioptron készüléket adományozott a ZepterDátum: 2017. 04. 13.

Fényterápiával gyógyulhatnak Debrecenben a rászorulók a Zepter adományának köszönhetően. A cég új üzletének megnyitó ünnepségén 5 db készüléket ajándékozott a debreceni Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet osztályai számára. A Rehabilitációs-, az Ápolási-, a Hospice-Palliatív Terápiás-, valamint a Felnőtt Pszichiátriai Osztály Dr. Széles Diána alpolgármester asszony segítségével került kiválasztásra. Az adományozó reméli, hogy ezzel is hozzájárul majd a mielőbbi gyógyuláshoz.

A Zepter megalapítása óta arra törekszik, hogy jobb életminőséget biztosító termékekkel legyen jelen. Philip Zepter több mint 30 évvel ezelőtt nem pusztán üzleti vállalkozást alapított, hanem egy markáns gondolati irányvonalat is meghatározott, melynek fókuszában egy élhető világ áll. A Zepter egészségmissziója számos országban van jelen az öt kontinensen. Évről évre milliók életminőségének javításán munkálkodnak.

A Zepter új, debreceni üzletének megnyitása alkalmából a cég 5 db Bioptron készüléket ajándékozott a városnak. Dr. Széles Diána alpolgármester asszony segítségével sikerült megfelelő helyet találni a készülékeknek, melyet a debreceni Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet osztályai kaptak meg.

Az esemény kapcsán a Zepter ügyvezető igazgatója, Dudás László kiemelte, azokon a területeken próbálnak segíteni, ahol arra a legnagyobb szükség van. „Egyre nagyobb szerepet szeretnénk vállalni az egészségügyi ellátásban. Olyan segítséget tudunk a Bioptron fényterápiás készülékkel nyújtani, amelyre a klasszikus ellátás nem terjed ki, vagy a finanszírozás nehézségei miatt nem jut már rá pénz, mert más célok sürgetőbbek. Öröm számunkra, hogy ha ezzel az adománnyal Debrecenben javul a rendelőintézet ellátásának színvonala.”

Dr. Széles Diána alpolgármester asszony örömmel üdvözölte a kezdeményezést. Szeretné, ha a jövőben Debrecen városában minél több ilyen cég működne, amely részt vesz a társadalmi felelősségvállalásban.

„Bioptron készüléket már évek óta használunk a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet osztályain, elsősorban fájdalomcsillapításra, megfázás, fejfájás, akár migrén esetén is, de tapasztaltuk, hogy alkalmazása az ízületi gyulladásokra is nagyon jó hatással van. Használatával a krónikus sebek, például a felfekvés és a lábszárfekély kezelésében is jelentős javulás érhető el. Az adomány lehetővé teszi, hogy az intézményben egyre több betegnél alkalmazzuk ezt a terápiát és ezáltal javítsuk életminőségüket” – tudtuk meg Dr. Lampé Zsolttól, a Kenézy Gyula Kórház főigazgatójától.

A Zepter új debreceni üzlete a Simonffy u. 2/a. alatt található. Aki úgy gondolja, a Bioptron készüléket az üzletben ki is próbálhatja.