A Zepter International örömmel mutatja be a 14. ArtZept Formatervezői Pályázatot

A 2017-es év témája: konyhai eszközök Az idei ArtZept rendelkezik a pályázat történetének eddigi legnyitottabb, legtöbb fantáziát igénylő témájával. Az idei pályázat témája: Konyhai eszközök. A konyha otthonunk szívének tekinthető: itt ...

23 étterem és 10 hotel az idei Gastro Design Award shortlistjén

A díj történetében először, nemzetközi tagokkal kibővített szakmai zsűri dönti el, mely Magyarország legdizájnosabb hotele és étterme Mexikó, Dubai, az Amerikai Egyesült Államok és Franciaország hoteljeinek igazgatói és menedzserei is részt vettek ...

Így heverjük ki a nyár fáradalmait! Regeneráló szépségtippek nyaralás után

Egész évben ezt az évszakot várjuk epedve, sóhajtozunk, hogy mikor lesz végre nyár. Aztán itt van, és akkor pedig nem győzünk morgolódni, hogy már megint kánikula van, és vagy a hőséget, vagy a légkondit bírjuk éppen rosszul. Na jó, ez sok esetben nem így ...

Rendhagyó biológiaóra sztárokkal

Néhány hete már különleges látványra figyelhettek fel a Campona látogatói. Augusztus második felében nyílt meg a „Testünk a csoda” című interaktív kiállítás és játszóház, amely szinte egy előrehozott biológiaórának is megfelel. Az emberi test ...

Utazz minden héten más országba! A Béterv Smart Cooking School folytatódik

Bíró Botond Boldizsár, a Parfümséf főzőiskolájában már a harmadik szezont kezdjük meg. Akik részt vettek Smart Cooking School kurzusain tudják, hogy mindig remek a hangulat, fantasztikus étkek készülnek, a parfümséf receptjei pedig kitűnőek. „Öröm, ...

Játékos tudomány a bevásárlóközpontban – Így készül a tanévkezdésre a Campona

Augusztus van, és ilyenkor sokak gondolatába belopózik már, hogy közeleg a tanév kezdete, itt az idő az iskolába való készülődésre. Fel kell készülni, be kell szerezni a tanszereket, iskolatáskát, tolltartót, füzetet, és úgy egyáltalán, hangolódni is kell ...

Új, lehengerlő menüvel debütált a brazil séftehetség, André Bicalho a Baraka étteremben

Egészen különleges nyári étlappal mutatkozik be a Baraka, Budapest első műfajteremtő fine dining éttermének új séfje, a brazil származású André Bicalho. A nyári menüsor mögött meghúzódó személyes inspirációforrásokról eképp mesélt a Baraka ...

Kihirdették a Zepter 2016-os formatervezési pályázatának nyerteseit

Az ArtZept keretében tavaly kereteket kellett tervezni a designereknek, magyar tervező is díjazottak között van A 13. ArtZept Nemzetközi Formatervezői Pályázat 2016. évi témája, a KERETEK MŰVÉSZETE, igazán próbára tette a 3 kontinensről és 15 országból ...

Bor, mámor, Badacsony – Borterasz nyílt a híres badacsonyi Kisfaludy-Házban

Újabb kuriózum hellyel bővült a kiváló boráról híres badacsonyi régió: ezúttal ugyanis Badacsony legmagasabb pontján fekvő Kisfaludy-Ház Étterem büszkélkedhet nemrég megnyílt Borteraszával, ahol minőségi borokkal és ételekkel élvezhetjük a balatoni ...

Citrus, a nyár legmenőbb illata

Ha beköszönt a nyár, ugrásszerűen megnő a limonádéfogyasztás. Előszeretettel kortyolgatunk bodzás, levendulás, epres, málnás frissítőt, de azért a sláger az minden bizonnyal örökké a friss citromos íz marad. Legyen sárga vagy zöld citrom, ízesítsük ...