OHMYDEER 2018 – A Fesztiválerdő / A MORCHEEBA és az APPARAT is jön az új magyar fesztiválra

Idén augusztusban egy rendkívül izgalmas koncepcióval indul Magyarország első különleges “erdőfesztiválja”, az OHMYDEER. Az augusztus 31. és szeptember 1. között megrendezésre kerülő fesztiválnak a nagy nevek mellett a nem mindennapi helyszín ad plusz ...

„Egy éttermi csapat olyan, mint egy focicsapat.” / Szombaton nyílik Szulló Szabina és Széll Tamás saját fine dining étterme, a STAND

Két év után újra fine dining étteremben főz Szulló Szabina és Széll Tamás. Az Onyx éttermet elhagyva először a Hold utcai piacon nyitottak bisztrót Stand25 néven, mely egy éven belül elnyerte a Michelin Guide Bib Gourmand elismerését, most pedig közös ...

Szállj fel a fine dinig óriáskerékre! Pillecukor, popcorn, jégkrém, vattacukor

A Baraka megint élményt nyújt, amikor vacsorázni hív: új nyári menüjükben a tányéron szó szerint megelevenednek a fesztiválok, a vidámpark, és a nyári kavalkád, miközben egy új videóban elmesélik azt is, milyen egy séf élete A nyár megérkezett a ...

A világ legjobb olasz éttermei közé került a Pomo d’oro / 2 éves tesztelés után választották ki, melyik a világon a TOP 70 legjobb olasz étterem

Tegnap este Rómában, a Cavaliere Waldorf Astoria 3 Michelin-csillagos La Pergola éttermében adták át azokat a rangos elismeréseket, amelyek a világ legjobb pizzát is készítő éttermeit díjazták. Ezek olyan éttermek, amelyek teljes kínálatában az eredeti olasz ...

A magyar építőipar munkaerőhiányát az automatizálás fogja megoldani / Egy hazai cég a világon egyedülálló terméket szállít megoldásként

Nyugat-Európában és az USA-ban kisebb létszámmal képesek kivitelezni az építkezési beruházásokat, mint hazánkban. Mit tudnak ők, amit a hazai építőipari vállalatok nem? Milyen megoldást kínál a BauApp a pénz- és időgyilkos folyamatok kezelésére az ...

A Zepter International idén már 15-ik alkalommal, ismét meghirdeti formatervezési pályázatát, az ArtZeptet. A 2018-as év témája: A fény szabadsága

Az előző évek ArtZept pályázataiban a beküldendő pályamunkák témáit határozta meg a cég, az anyaghasználatot és a műalkotások technikájának megválasztását a pályázókra bízták. Idei újdonság, hogy fordítva közelítik meg a dolgot: a pályázat ...

Étvágygerjesztő falatok művészi tálalásban

A BARAKA Budapest egyik legizgalmasabb, a kifinomult gasztronómia iránt szinte elsőként nyitó fine dining étterme, amelyet a Michelin Guide is előszeretettel ajánl évről évre. Most debütáló filmjükben megmutatják, milyen amikor a köszöntő falatok is művészi ...

Egy séf mindig saját étteremről álmodik

Széll Tamás júniusban először vesz részt zsűritagként Bocuse d’Or válogatón, miközben első saját fine dining éttermét is megnyitja. Már csak néhány nap van hátra a Bocuse d’Or európai válogatójáig, ahol Pohner Ádám és a magyar csapat az első ...

Megvan az ország legjobb 9 gyára!

A GyártásTrend magazint is kiadó PPH Media kihirdette az Év Gyára 2017 díjakat május 11-én a Larus Étteremben. Kéziszerszámgyár, autóipari beszállító és műanyagfröccsöntő üzem nyerte a három összetett díjat. Harmadik alkalommal hirdette meg a ...

Anya-lánya színházi este Pokorny Liával / Dobó Ági is végigpityeregte az előadást

„Mióta megszülettek a gyermekeim, nagyon kevés időt tudunk együtt tölteni édesanyámmal kettesben, így ha sikerül, akkor mindig élményt igyekszünk ajándékozni egymásnak” – meséli Dobó Ági. A kétgyermekes anyuka remek kapcsolatot ápol édesanyjával, de ...