Változtasd meg az életed 1 nap alatt! Tudás – Ráébredés – Útmutatás – Megoldás – II. Fény Konferencia 2016. december 11-én a Novotel Budapest CitybenDátum: 2016. 11. 10.

Megalkottam egy félévente megrendezésre kerülő feltöltő, önfejlesztő, pozitív hangvételű napot az embereknek, hogy a körülöttünk élő példaképektől, mesterektől, tanítóktól, sikeres üzletemberektől, és a szakmájukban kiemelkedőt nyújtó személyektől élőben tanulhassunk, és általuk motiválódhassunk, ezáltal egy jobb, és szebb életet teremtve magunknak. Ez egy EGYEDÜLÁLLÓ ÉS különleges kezdeményezés, óriási lehetőség az embereknek!”

(Fenyő Iván)

2016. december 11-én, az első rész nagy sikerére és az érdeklődésre való tekintettel mintegy hagyományt és sorozatot indítva megrendezésre kerül a II. Fény Konferencia. Szellemi szülőatyja Fenyő Iván színművész, aki amellett, hogy továbbra is a magyar és a nemzetközi színészetet, illetve filmezést tartja a fő hivatásának és szenvedélyének, időről időre különleges, a nagyközönség számára általában elérhetetlen, magas színvonalú, egyedi előadókat gyűjt maga köré, hogy azok egy egész napos program során adják át tudásukat a hallgatóknak. Az idei második Fény Konferencia továbbra is a testi és lelkivilág egyensúlyáról szól, decemberben Iván mellett további 5 neves előadó mesél a résztvevőknek a technikákról, hogyan lehet eljutni az örömtelibb, kiegyensúlyozottabb élethez.

December 11-én kerül megrendezésre a II. Fény Konferencia Fenyő Iván színművész és motivációs előadó szervezésében a Novotel Budapest City-ben. Az első nagysikerű konferencia után folytatódik a sorozat. Az egész nap folyamán összesen hat előadó várja a megújulni, fejlődni vágyó embereket, ők mutatják majd meg, hogyan kapcsolódik össze a gyakorlati és spirituális világ.

Ki ne vágyna a könnyebb, örömtelibb életre? Azt szeretném átadni ezen a konferencián, hogyan fejlesszük magunkat, hogyan találjuk meg az egyensúlyt a testi és lelki világban” – mondja Fenyő Iván a konferencia céljáról, majd folytatja: „Az elmúlt hét évben elmentem a falig, és most érzem azt, hogy visszatérhetek középre. Az hogy valaki spirituális életet él, korántsem jelenti azt, hogy valaki elszállt, elérhetetlen vagy zavaros. Stabil vagyok, erős és céltudatos. Képes vagyok a mindennapokban úgy megélni a történéseket, hogy közben a materiális világot is élvezem, hisz itt élünk és imádok élni. A visszajelzések is egyértelműek: Egy hete megnyertem a legjobb színésznek járó díjat a Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon. Hálás vagyok érte, mert nekem az életem a filmezés. Ez a hivatásom. Egyre több nemzetközi és magyar castingra hívnak. Mindeközben pedig továbbra is tudatosan élek, megválasztom a gondolataimat, a szavaimat, az ételeket, amivel a testem táplálom, az embereket, akikkel körbeveszem magam, ennyi az egész, semmilyen érthetetlen, ál-ezoterius varázslásról nincs itt szó. Ellenkezőleg. Nagyon is gyakorlati dolgokról beszélek. Két lábbal állok a talajon és tudatosan figyelek a belsőmre és a külsőmre. Egy ilyen konferencián az előadók eltérő irányokból közelítenek, hogy a legszínesebb, legeltérőbb, legkülönbözőbb nézőpontok által (fel)ébresszék az embereket, tudatosítsák őket a magukban és körülöttük lévő jelenségekre, életfeladataikra, a bennük lévő erőre, illetve óriási lehetőségeikre. Ezáltal egy könnyebb, jobb, boldogabb, teljesebb, a nagybetűs Élet lehetőségét kínáljuk nekik. Egyfajta szolgálat ez nekem, segíteni szeretnék valahogy ezzel az embereknek, és a visszajelzésekből tudom, hogy ez jó út.”

Az előadók a testi-lelki egyensúly, illetve a gyakorlati és a lelki, spirituális út összekapcsolásának, összehangolásának jegyében mutatnak rá tapasztalataik és meglátásaik által az általuk követendőnek vélt útra, azoknak buktatóira, illetve meglátásaikra. A konferencia neves előadói: Kassai Lajos (íjkészítő mester, a modernkori lovasíjászat megteremtője), Lénárt István (Global HoloSystem alapítója), Krisán László (üzletember, a Széchenyi Kártya Programot működtető KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója), Bársony Bálint (zenész, zeneszerző, hangterapeuta), Kékes Réka (Sensuel – érintés- és intimitásművész, az EssenseSM alapítója) és Fenyő Iván (színművész és motivációs előadó).

Az előadók és témáik:

Kassai Lajos – íjkészítő mester, a modernkori lovasíjászat megteremtője

Az egyén szerepe a társadalomban, valamint a társadalom, a közösség szerepe az egyén fejlesztésében

Lénárt István – kísérő, Global HoloSystem alapítója

Az ego uralmának vége, az értelem visszatér

Krisán László – üzletember

Pénzt és/vagy Életet..? ( kell választani? – kiderül )

Bársony Bálint – zenész, zeneszerző, hangterapeuta

Rezgésterápia hangtálak segítségével

Kékes Réka (Sensuel) – érintés- és intimitásművész, az Essense alapítója

Az orgazmikus élet titka – avagy a szexuális tabuktól az élet művészetéig

Fenyő Iván – színművész, motivációs előadó:

Két lábbal a Földön, mégis tudatosan – spiritualitás a mindennapokban

6 kiemelkedő ember, 6 különböző nézőpont, 1 cél

II. Fény Konferencia 2016. december 11-én 09:30-18:00-ig a Novotel Budapest City, Bartók Teremben. Jegyek már kaphatók! Változtasd meg az életed 1 nap alatt! Garantáltan tudatosabban, megoldásokkal tele, lelkesen, új életerővel, friss energiákkal, pozitívan fogsz a konferenciáról elmenni.

További részletek:

Fény Konferencia honlapja:

http://fenykonferencia.com

A II. Fény Konferenciára jelentkezni az alábbi linken lehet:

http://fenykonferencia.com/#mmform89457

Fenyő Iván Facebook oldala:

https://www.facebook.com/thefenyoivan/