Klasszikus fogások világklasszisok keze alól KarácsonyraDátum: 2018. 12. 03.

Széll Tamás és Szulló Szabina menüje az ünnepi asztalon

Beköszöntött a december és ilyenkor a háziasszonyok nagy többsége már pánikban van, hiszen mindjárt itt a Karácsony és az idei menünek „valami különlegesnek kell lennie”. Gyakrabban nyitogatják a hűtőt, bújják az aktuális gaszromagazinok „könnyen, gyorsan valami különlegeset Karácsonyra” rovatait. Ismerős, ugye? De mi lenne, ha idén ezt az egész izgalmat és stresszt elengednénk és egyszerűen csak rendelnénk? Szentségtörő gondolat lehet ez elsőre sokak számára, de bárki bármit is gondol, egyre nagyobb népszerűségnek örvend az ünnepi asztal megtervezésének ezen formája. Egyre több étterem kínálja többfogásos menüjét Szentestére melyben a legnépszerűbb fogások a töltött káposzta, a halászlé, a kacsamáj és természetesen az elmaradhatatlan bejgli. De mi lenne, ha idén Széll Tamás és Szulló Szabina karácsonyi menüjét választanánk? Ez igazán pazar ünnepi vacsorát ígér és garantáltan mindenki mosolyogva áll majd fel az asztal mellől.

A Michelin-kalauz Bib Gourmand minősítéssel rendelkező Stand25 Étterem egy igazi örömkonyha a Hold utcai piacon, mely a nyitása óta már számtalanszor bizonyította, hogy minőségben és alapanyagban nem ismer tréfát. Így készülnek a karácsonyi menüre is, ahol szintén bátran nyúlnak hozzá a klasszikus fogásokhoz, csak úgy, mint az étteremben magában, ahol a legendás rakott krumpli és a gulyásleves is megtalálható a kínálatban.

A rendelhető ételek a következők:

  • Kacsamájterrine lilahagyma-lekvárral (összesen kb. 20 dkg) / 6.900 Ft
    Halászlé pontyfilével, tejjel (összesen kb. 0,6 l) / 5.800 Ft
    Töltött káposzta (összesen 4 gombóc), enyhén füstölt oldalassal / 5.800 Ft
    Kacsacomb lilakáposztával / 5.900 Ft

Minden adag két személyre szánt porciót jelent, tehát az ételek csak párosával vihetők el, így a megadott árak is két főre vonatkoznak. A rendelés csak a teljes összeg kifizetése után válik biztossá, nem elég lefoglalni a kívánt csomagot. A kifizetésre a Stand 25 bisztróban van lehetőség, melyet november 23. és december 18. között kell leadni. A megrendelt ételeket december 24-én 9:00-12:00 között lehet majd átvenni a Stand Étteremben a megfelelő allergénes táblázattal és instrukciókkal csatolva.

Elérhetőség: