Automatákkal ünnepli szülinapját a Book24 webáruházDátum: 2016. 11. 11.

Második születésnapjára készül a Book24.hu webáruház, amely erre az alkalomra nem csupán remek kereskedelmi akciókat ajánl vásárlói figyelmébe, hanem bemutatja Magyarországon elsőként a könyv-automatákat, amelyekben helyben is 24 % kedvezménnyel vásárolhatunk, illetve internetes rendeléseinket is bármikor ingyenesen átvehetjük majd. A születésnapi hétvége alkalmából pedig a megjelölt könyveket dedikálva lehet megvásárolni, ami akár karácsonyra is kitűnő ajándék lehet.

Egyelőre három helyszínen, az Auchan Budaörsnél, a Westend City Centerben és a Lurdy Házban találhatják meg az érdeklődők a különleges automatákat, amelyekre november 13-án, a szülinap alkalmából hostessek is felhívják majd a bevásárlóközpont látogatóinak figyelmét. A könyvautomaták jelenléte megoldást jelenthet azoknak az internetes vásárlóknak, akiknek eddig gondot jelentett, hogy milyen címre rendeljék csomagjukat, otthon lesznek-e vajon, ha érkezik a futár. A könyvautomatáknál a bevásárlóközpontok nyitvatartási idejében bármikor, biztonságosan, fedett helyen vehetik át a rendelésüket. Ez a módszer amúgy környezetbarát is, hiszen közlekedést, ezáltal üzemanyagot is spórol meg, hiszen a webáruház raktárából egyenesen a csomagküldő automatába kerülnek a küldemények, nincs futárköltség, bár az a Book24.hu esetében 6900 Ft érték feletti rendelés esetén amúgy is ingyenes, itt viszont akár egy vagy két könyv rendelése esetén is az lesz.

Az automatákban időről időre más sikerkönyvek is megtalálhatóak lesznek majd, amelyek 24 % kedvezménnyel azonnal megvásárolhatók, akkor is, ha esetleg a megrendelt csomag összeválogatásánál maradt ki, vagy még nem volt készleten, vagy akkor is, ha az automata mellett elsétálva kelti fel a vásárlók figyelmét. Természetesen a rendeléseket bankkártyával ki lehet egyenlíteni az automatánál is, amennyiben a vásárláskor nem választottuk már eleve ezt az opciót. Attól sem kell tartani, ha az adott sikerkönyv automatákban forgalmazott készlete hamar elfogy, naponta, sőt akár naponta többször is megtörténik majd a feltöltés a legkeresettebb címekből.

A Book24.hu oldalán történő regisztrációval automatikusan hűségkártyát is kaphat a felhasználó, amelyek a vásárlások után folyamatosan növekvő kedvezményeket biztosítanak a vevők számára, ezek pedig az automatákba történő rendelések esetén is számítanak majd. A GLS-csomagpontokba természetesen ezek után is kérhető majd csomag, de mindazok, akik gyakran járnak az Auchan Budaörs, a Westend vagy a Lurdy Ház környékén, nyilván örömmel próbálják ki majd ezt a magyarországi könyvpiacon egyedülálló újdonságot. A születésnapi hétvégén pedig számos meglepetés is érheti a könyvrajongókat, hiszen több kötet is dedikálva vásárolható meg, akár online, akár pedig az automatáknál a három fenti helyszínen. Egyebek között Havas Dóra új kötete, amely „Így etesd a családodat” címmel ad tanácsot a szülőknek, vagy Bartos Erika rég várt új mesekönyvei is választhatóak ezzel az opcióval.

www.book24.hu

https://www.facebook.com/book24hu