A Berekai Art Stúdióban májusban a zenéé a főszerep – Sanzon, kuplé, musical és opera – két zenei programmal is készülnekDátum: 2017. 05. 04.

Május 4-én 19 órától Kiss Bernadett Vivien, az Operett Színház művészének önálló estjén vehetnek részt a zenekedvelők. A „Valahol a fényeken túl” című előadás darabjai széles zenei palettát tárnak a közönség elé, az operától a musicalig több műfajt is érintve. Az énekesnőt számos színpadi darabban megcsodálhattuk már, a Budapesti Operettszínházban, a Városmajori Szabadtéri színpadon, a Merlinben vagy akár a Kispesti Kisszínházban is. Az előadás ízelítőt ad sokszínű tehetségéből, amit az évek során a színházrajongók már tapasztalhattak.

Május 25-én 19 órától kezdődően a „Kié vagy mondd…?” című előadás a boldog békeidőket fogja idézni, ahol a flört és a szerelem művészet volt. Sanzonok, kuplék, versek hangzanak el, melyekben édes Nők és szeretnivaló Férfiak örök titkai bújnak. A műveket Sajgál Erika színésznő előadásában hallhatjuk, Szilassy Nelli zongoraművész kíséretével. A művésznőt leginkább színpadi szerepekben ismerhettük meg, többek között játszott a Vígszínházban, a Pesti Színházban és a Turay Ida színházban is. Emellett több játék- és televíziós filmben is szerepelt, valamint alkalmanként szinkronizál. A mostani előadás alkalmával csodálatos hangjával varázsolja el a közönséget.

Berekai Judit, a Berekai Art Stúdió alapítója maga is művész, akinek mindig is célja volt, hogy a világ különböző kultúráit, sorsait megmutassa és továbbadja az érdeklődőknek. Az egyedi, itthon szinte ismeretlen stílusú összművészeti szalon, vagy ahogyan ő hívja a „kis kulturális sziget” létrehozásának hátterében az állt, hogy a művészet nyelvén bárki elmondhassa, amit az életről gondol. Ezen a szigeten bárki megpihenhet, aki a hétköznapi élet áramlásában egy kis feltöltődésre vágyik. A kultúra kedvelőinek érdemes követniük a Berekai Art Stúdió tevékenységét, hiszen a szervezők törekednek a művészet minél sokszínűbb megjelenítésére: zenei-, színházi- és felolvasó esteket szerveznek, könyvbemutatókat tartanak.

Az májusi zenei estek iránt érdeklődők a 06 20 555 5855-ös telefonszámon vagy a jberekai@gmail.com e-mail címen jelezhetik részvételi szándékukat, részvételi díj: 2.500 Ft/fő.

Berekai Art Studio