1000 szebbé varázsolt reggel, tele szeretettel Nagy sikert aratott a reggeli üzenetküldés



Dátum: 2018. 03. 13.

A február furcsa hónap. Az elmúlt évek statisztikáit követve mindig e hónapban vannak a leghidegebb napok, ez most 2018-ban is beigazolódott. A nagy hideg viszont mindig lehetőséget ad arra, hogy kicsit befelé forduljunk, több időt töltsünk, vagy egyszerűen csak többet gondoljunk szeretteinkre, és nem csak a hónap kinevezett pirosba öltözött ünnepén, a Valentin-napon.

Szívből jövő „odagondolásokat”, jókívánságokat, szeretettel teli üzeneteket várt az a kampány is, amelyet Magyarország legelső és legnépszerűbb reggeli keksze, a belVita hirdetett meg: februárban arra biztattak mindenkit, hogy árulják el, kit lepnének meg szívesen, kinek a reggelét varázsolnák szebbé és miért. A legjobb, legszebb, legkedvesebb üzenetek közül Ördög Nóra válogatott, és 1000 reggeli ajándékcsomag mellett további 20 személyre szóló meglepetés-csomag is gazdára talált.

Az én reggeleim rohanósak, hiszen minden reggel oviba viszem a gyerekeket, de utána, ha csak a napi programom engedi, együtt kávézunk és reggelizünk a férjemmel. Számunkra ez nagyon fontos a nap indításához” – meséli Ördög Nóra. „Amikor azon kellett gondolkodnom, hogy egy meglepetéscsomagba mit és miért tennék, és kinek küldeném, akkor viszont nem haboztam, hogy a legjobb barátnőmet, Erikát szeretném meglepni, egy kis személyre szabott kényeztetéssel.”

Nóri példáját nagyon sokan követték, az első naptól kezdve folyamatosan érkeztek az üzenetek a www.belvitajoreggelt.hu oldalon.

 „Nagyon nagy kíváncsisággal és izgalommal ültünk le átböngészni az üzeneteket, tényleg érdekelt, hogy milyen történetek azok, amelyeket az emberek szívből felvállalnak és megosztanak velünk. Csodálatos dolog volt ennyi kézzelfogható szeretetet olvasni és átérezni, és bizony, néhány megfogalmazás egészen szívhez szóló volt, néha alig tudtam visszatartani a könnyeimet.” – idézi fel az üzenetek olvasását Nóra. „Nem csalódtunk, hiszen a várakozásokat felülmúlva özönlöttek az üzenetek és a javaslatok, hogy kinek a reggelét szeretné a küldő szebbé tenni.

Természetesen legtöbben a párjuk, testvérük, édesanyjuk vagy édesapjuk, vagy a gyermekeik reggelét szerették volna széppé varázsolni, de sokan gondoltak olyan távoli barátra is, akivel a mindennapok során kevesebbet van alkalmuk találkozni, beszélni. A belVita JóReggelt keksz, mint teljes kiőrlésű gabonával készült, vitaminokban és rostokban gazdag, könnyen, bárhol elérhető reggeli maga a tökéletes gondoskodás szeretteinkről, így ezek a kényeztető csomagok is a gondoskodást, az odafigyelést jelképezik.

Persze akadt néhány különleges üzenet is. Néhányan azokra is gondoltak, akik azért felelősek, hogy a mi reggeleink szebbek és könnyebbek legyenek, hiszen munkájukkal már kora reggeltől szolgálatban állnak. Többen vinnének meglepetést a kedvenc kisboltosuknak, az óvó néniknek, a buszsofőröknek, az egészségügyben dolgozóknak. A szeretet, a gondoskodás, a köszönet, a hála tehát egyaránt szerepet kapott az üzenetekben, és ez a legfontosabb, szívetmelengető tény, amely a reggeli keksz csomagolásának, színének megfelelően napsütötte sárgára varázsolta a fagyos februárt, és talán segített gyorsabban idevarázsolni a tavaszt.

http://www.belvitajoreggelt.hu/